March 18 2022

Zupa ar zivju gaļas bumbiņām

🔶 Vispirms pagatavo dārzeņu buljonu – liec ūdenī veselus dārzeņus un vāra apmēram 20 minūtes:
– 1,5 l ūdens
– 1 burkāns
– 1 sīpols
– 4 ķiploka daiviņas

🔶Kamēr vārās buljons, pagatavo zivju bumbiņas:
– 500 g zivju filejas
– 2 ēdamkarotes klijas (vai milti)
– sāls pipari

Visu sajaucam ar blenderi, veidojam bumbiņas.

No verdošā buljona izņemam dārzeņus (nevajadzēs) un ieliekam zivju bumbiņas, pievienojam 2 ēd.k. sojas mērci un sāli, ja nepieciešams. Pagatavojiet 7 minūtes. Liekam 100 g nūdeles un vāram līdz nūdeles gatavas.

✅Ja jums ir saldētas zivis, tā ir jāatkausē un nedaudz jāizspiež liekais mitrums.
✅ Manas nūdeles ir kviešu, bet var ņemt jebkuras: rīsus, griķus, glāzi utt.
✅ Zupu labāk pasniegt uzreiz, citādi nūdeles uzbriest un uzsūks visu buljonu.

Autors: @live_healthy_club

  rekomendē, lai citi zina
Print Friendly, PDF & Email