February 25 2020
Zupa ar zivju bumbiņām un pastu

Zupa ar zivju bumbiņām un pastu

Zupa ar zivju bumbiņām un pastu

🛒Sastāvdaļas:

Vispirms pagatavojiet dārzeņu buljonu – ielieciet veselus dārzeņus ūdenī un vāriet apmēram 20 minūtes:
👉🏻1,5 l ūdens
👉🏻1 burkāns
👉🏻1 sīpols
👉🏻4 ķiploka daiviņas

Kamēr buljons vārās, mēs veidojam zivju bumbiņas:
👉🏻500 g zivju filejas (lai pagatavotu bumbiņas, jūs variet ņemt un izmantot jebkuras zivis pēc savas gaumes)
👉🏻2 ēd.k. auzu pārs;u (vai milti)
👉🏻sāls, pipari

🍤Ēdiena pagatavošana:

  1. Bumbiņu pagatavošnaa: Visu sajauc ar blenderi, izveido bumbiņas.
  2. Mēs izņemam no verdošā buljona dārzeņus (mums tie nebūs vajadzīgi) un ielieciet buljona zivju bumbiņas, pievienojiet 2 ēd.k. sojas mērces un sāli, ja nepieciešams. Pavāram 7 minūtes.
  3. Pieliekam 100 g nūdeles un vāram, līdz nūdeles ir gatavas.
  4. Ja jums ir saldēta zivs, jums tā jāatkausē un nedaudz jāizspiež no tās liekāis mitrums.
  5. Man ir kviešu miltu nūdeles, bet jūs varat ņemt jebkuras: rīsus, griķu, olu utt.
  6. Labāk zupu pasniegt uzreiz, pretējā gadījumā nūdeles uzbriest un uzsūc sevī visu buljonu.

📔📸Instagram receptes un foto autors: @live_healthy_club

  rekomendē, lai citi zina
Print Friendly, PDF & Email