June 21 2020
Žuljēns kabacī

Žuljēns kabacī

🛒Sastāvdaļas:

Cukini vai kabacis 300 gr (viens vidējs)
Šampinjonu sēnes 70 gr
Sīpols 50 gr
Ķiploki 1-2 zobs
Vieglais siers 30 gr
Lociņi
Sāls pēc garšas
Sausie ķiplokus pēc garšas
Saulespuķu eļļa 1 t/k
Skābais krējums 10% 30 gr


🔷 Ēdienu gatavošana:
1.Mēs sagriežam cukini gareniski un iztīram vidu. Apkaisīt laiviņas ar sāli un ķiplokiem un cepiet cepeškrāsnī 180 grādos 15-20 minūtes. Kamēr laivas cepjas, mēs gatavosim pildījumu.

2.Smalki sasmalciniet sēnes, sīpolus un cukini vidu un apcepiet uz tējkarotes eļļas, līdz gandrīz gatavībai. Tad pievieno skābo krējumu, samaisa un noņem no uguns.

3.Mēs izņemam laivas. Iepildām ar sēnēm ar sīpoliem. Apkaisam ar rīvētu sieru un cep vēl 15 minūtes. Beigās apkaisām gatavās laivas ar zaļajiem lociņiem.


📔📸Instagram receptes un foto autors: Ievietoja: @_mary_sya_

  rekomendē, lai citi zina
Print Friendly, PDF & Email