April 06 2020
Ziedkāpostu zupa ar garnelēm

Ziedkāpostu zupa ar garnelēm

Ziedkāpostu zupa ar garnelēm

?Sastāvdaļas:

??Ziedkāposti (var izmantot sasaldētus)
??Sīpols – 1 gab
??1 burkāns
??Garneles
??Ķiploki – 2 daiviņas
??Olīveļļa – 1 ēdamkarote
??Sāls, pipari, lauru lapa, dilles

 

?Ēdiena pagatavošana:

1. Sautē smalki sagrieztus burkānus, sīpolus un ķiplokus nelielā eļļas daudzumā.
2. Pievienojiet ziedkāpostus (iepriekš sašķirotus ziedkopās) un pārlejiet visu ar verdošu ūdeni tā, lai pārklātu 2cm virs dārzeņiem. Vāra visu 7-10 minūtes, līdz kāposti ir gatavi, pievieno lauru lapu.
3. Atsevišķi vāra garneles, 5-10 min pēc vārīšanās, atdzesē, nomizo un pievieno klāt zupai. Pievienojiet sāli, piparus, zaļumus.


❎Kopā uz 100 g: 23 kcal 1,1 / 1,5 / 1,3

??Instagram receptes un foto autors: @katya_grif

  rekomendē, lai citi zina
Print Friendly, PDF & Email