July 26 2022

Ziedkāpostu un vistas filejas sacepums

🔷 Sastāvdaļas:
Ziedkāposti – 600 g
Vistas fileja – 300 g
Olas – 2 gab
Siers – 30 g
Piens 1% – 150 ml
Zaļumi – pēc garšas
Sāls, pipari – pēc garšas

🔷 Ēdienu gatavošana:
Ziedkāpostu izjauc ziediņos un vāra sālsūdenī 3 minūtes.Vistas fileju sagriež mazos kubiņos, pārkaisa ar sāli un pipariem un atstāj uz 5 minūtēm. Liek vistu cepamajā traukā, pa virsu puķkāpostu. Bļodā sakuļ olas ar pienu, pievieno nedaudz sāls un vienmērīgi pārlej kastrolim. Virsū uzkaisa rīvētu sieru un cep cepeškrāsnī, līdz gatavs.
Labu apetīti!

  rekomendē, lai citi zina
Print Friendly, PDF & Email