May 25 2020
Zemeņu-šokolādes cepumi

Zemeņu-šokolādes cepumi

🛒Sastāvdaļas:

👉🏻1 glāze (240 ml) mandeļu miltu (mandeles pats varat sasmalcināt kafijas dzirnaviņās)
👉🏻2 ēd.k. kokosriekstu milti (var aizstāt ar skaidiņām)
👉🏻Izvēlieties jebkādu 1 glāzi (240 ml) saldinātāja
👉🏻1 ola
👉🏻1/2 tase (120 ml) mandeļu pasta (varat izmantot jebkuru citu pastu)
👉🏻1/4 tase (60 ml) augu piena
👉🏻1/8 tējk mandeļu ekstrakts (pēc izvēles)
👉🏻1/4 tase (60 ml) sasmalcinātu zemeņu
👉🏻1/4 tase (60 ml) šokolādes drupaču

 

🍴Ēdiena pagatavošana:

1. Uzkarsē cepeškrāsni līdz 180 grādiem.
2. Pievienojiet sausās sastāvdaļas lielā bļodā un labi samaisiet.
3. Atsevišķā traukā pievienojiet mitrās sastāvdaļas kopā ar olu un labi samaisiet.
4. Sajauciet mitrās un sausās sastāvdaļas kopā. Pievienojiet zemenes un šokolādes skaidiņas.
5. Pārlejiet mīklu cepšanas traukā vai cepešpannā. Cep 20-25 minūtes.
6. Ļaujiet pilnībā atdzist un sagriež tos gabaliņos.


📔📸Instagram receptes un foto autors:@thebigmansworld

  rekomendē, lai citi zina
Print Friendly, PDF & Email