March 05 2020
Želejas biezpiena kūka ar ogām

Želejas biezpiena kūka ar ogām

Želejas biezpiena kūka ar ogām

🛒Sastāvdaļas:

👉🏻Biezpiens – 300g;
👉🏻Dabīgais bezpiedevu jogurts – 300g;
👉🏻Ogas – 300g;
👉🏻Želatīns – 4 ēd.k.
👉🏻Cukura aizstājējs – pēc garšas;
👉🏻Ūdens – 200g.

🍴Ēdiena pagatavošana:

  1. Želatīnu iemērc 200 g karsta ūdens.
  2. Bļodā apvienojiet biezpienu un jogurtu un saldinātāju. Sakuļ ar blenderi viendabīgā masā.
  3. Kārtojiet ogas, noskalojiet un noteciniet lieko šķidrumu.
  4. Biezpiena masā ielej izmērcēto želatīnu. Un sakuļ vēlreiz.
  5. Pievienojiet ogas, viegli samaisiet.
  6. Ielejiet veidnē un atdzesējiet vismaz 3-4 stundas ledusskapī.

📔📸Instagram receptes un foto autors: @nyam_pp

  rekomendē, lai citi zina
Print Friendly, PDF & Email