March 11 2020
Zaļā torte ar spinātiem

Zaļā torte ar spinātiem

Zaļā torte ar spinātiem

🛒Sastāvdaļas (biskvītam):

👉🏻2 olas
👉🏻80g miltu (man ir 50/50 rīsu un kviešu p/g)
👉🏻100 g spinātu
👉🏻50g skābā krējuma / jogurta / vai mīksta biezpiena
👉🏻100 ml piena
👉🏻cukura aizvietotājs
👉🏻1/2 tējkarotes cepamā pulvera

 

🛒Sastāvdaļas (krēmam):
👉🏻250g mīkstā biezpiena (ja vēlaties, varat sajaukt ar krēma sieru)
👉🏻vanilīns
👉🏻saldinātājs

 

🍴Ēdiena pagatavošana:

  1. Es iepriekš atkausēju spinātus un izspiedu lieko šķidrumu.
  2. Blendera bļodā mēs liekam olu dzeltenumus, pienu, spinātus, skābo krējumu (vai jogurtu vai mīkstu biezpienu) un cukura aizvietotāju.
  3. Es pievienoju ābolu aromātu, bet tas nav obligāts.
  4. Mēs izmaļam visu līdz viendabīgai konsistencei.
  5. Ielejiet masu jebkurā traukā, pievienojiet tur miltus un cepamo pulveri.
  6. Atsevišķi saputojiet baltumus un uzmanīgi ielieciet tos mīklā.
  7. Ielejiet mīklu veidnē (man diametrs ir 17-18 cm) un lieciet cepeškrāsnī, kas iepriekš uzkarsēta līdz 180С un cepiet 40-45 minūtes.
  8. Ļaujiet biskvītam atdzist. Tālāk to sagriež uz pusēm divās daļās. Mēs sagriežam katru daļu vēlreiz, sanāk 4 puskūkas.
  9. Krēmu pagatavojam, sajaucot mīksto biezpienu, vanilīnu un saldinātāju.
  10. Rūpīgi iesmērējiet katru biskvīta kārtu ar krēmu.
  11. Rotā pēc vēlēšanās.

📔📸Instagram receptes un foto autors: @nastyunchichik_na_pp

  rekomendē, lai citi zina
Print Friendly, PDF & Email