April 22 2020
Vistas gaļas pastēte ar valriekstiem

Vistas gaļas pastēte ar valriekstiem

Vistas gaļas pastēte ar valriekstiem

🛒Sastāvdaļas:

👉🏻400 g vārītas vistas gaļas bez ādas (kājas, stilbiņi, krūtiņas)
👉🏻100 g nomizota valrieksta
👉🏻malti melnie pipari uz naža gala
👉🏻1 / 4 t.k. sāls
👉🏻ķekars svaigu garšaugu
👉🏻~ 100ml buljona

 

🍴Ēdiena pagatavošana:
1. vistas gaļu vāriet katliņā uz lēnas uguns, pēc tam, kad ūdenim pievienoti pāris graudiņu piparu, sāls un lauru lapas, lai buljons kļūtu piesātināts.
2. Pēc 20-25 minūtēm izņemiet un ievietojiet vistu šķīvī, lai tā varētu atdzist.
3. Pievienojiet riekstus blendera traukā un sasmalciniet mazās drupatas.
4. Pārnesiet vistas gabaliņus bez ādas un kauliem pie riekstu drupačām, pievienojam sāli un piparus, ielejiet nedaudz buljona, kurā vārījās vista.
5. Sablenderējiet līdz vēlamajai masas konsistencei, lai tā būtu ērti izklājama, vajadzības gadījumā pievienojot vairāk buljona.
6. Pašās beigās pievienojiet smalki sagrieztus zaļumus, vislabāk ir dilles un samaisiet.

Rezultātā ir aptuveni 600–700 g pastētess. Jūs varat uzglabāt šo pastēti ledusskapī ne ilgāk kā trīs dienas.

 

❎Uzturvērtība uz 100 g ~ 172/13/13/2.
📔📸Instagram receptes un foto autors: @ marcipāns.pp.

  rekomendē, lai citi zina
Print Friendly, PDF & Email