May 19 2020
Vistas gaļas koteltes ar sieru

Vistas gaļas koteltes ar sieru

🛒Sastāvdaļas:

👉🏻Vistas fileja – 800 gr.
👉🏻Kefīrs 1% – 150 ml.
👉🏻Olas – 1 gab.
👉🏻Sīpols – 1 gab.
👉🏻Siers – 100 gr.
👉🏻Zaļumi – 30 gr.
👉🏻Pilngraudu milti – 2 ēd.k. l
👉🏻Sāls, garšvielas pēc garšas

 

🍴Ēdiena pagatavošana:
1. Ļoti smalki sasmalciniet vai sagrieziet vistu gaļas mašīnā.
2. Sieru sarīvē uz vidējas vai lielās rīves, sasmalcina sīpolu, pievieno šos produktus maltajai gaļai.
3. Maltajai gaļai pievieno smalki sagrieztus zaļumus, miltus, sakultu olu, samaisa.
4. Maltajai gaļai pakāpeniski pievienojiet kefīru, to maisot, vienlaikus pārliecinoties, ka maisījums nekļūst pārāk šķidrs.
5. No sagatavotās masas ar mitrām rokām veidojiet kotletes.
6. Ielieciet vistas gaļas kotletes pannā ar karstu eļļu un apcepiet no abām pusēm līdz brūnai garoziņai – 5-7 minūtes no katras puses.
7. Pasniedziet vistas kotletus ar jebkādu garnīru pēc izvēles.

📔📸Instagram receptes un foto autors:@ fitops
☑️Uzturvērtība uz 100 g: 116,45 / 18,49 / 2,8 / 3,05

  rekomendē, lai citi zina
Print Friendly, PDF & Email