May 13 2020
Vegāniskie šokolādes sieriņi

Vegāniskie šokolādes sieriņi

🛒Sastāvdaļas:

👉🏻150 g mīksta (zīda) tofu (autorei ir japāņu)
👉🏻50 g ūdens
👉🏻30g kausēta sviesta
👉🏻2 tējk kokosriekstu pastas
👉🏻3 ēd.k. kokosriekstu piena
👉🏻4 tējk kokosriekstu eļļa
👉🏻40 g topinambūru sīrupa
👉🏻10g citronu sulas
👉🏻2g agara
👉🏻Šķipsniņš ksantāna – tas ir nepieciešams agara stabilizēšanai saldētavā, autors to nopirka iherb, bet to var meklēt arī konditorejas veikalos
👉🏻130 g vegānu piena šokolādes (autoram ir šokolāde auzu piena ar Nilambari vaniļu)


🍴Ēdiena pagatavošana:

1. Blenderī saputojiet tofu, kakao sviestu, kokosriekstu pastu, kokosriekstu pienu, kokosriekstu eļļu un citronu sulu.
2. Ūdenim pievieno agaru un ksantānu un, nepārtraukti maisot, karsē, līdz ūdens sabiezē želejā.
3. Noņemiet no uguns, pievienojiet agara ūdeni blenderī un vēlreiz sakuliet
4. Ielejiet veidnēs un ielieciet saldētavā vismaz 4-5 stundas.
5. Pēc tam izkausējiet šokolādi un viegli, iemērciet sieriņu karstā šokolādē, glazējiet tos.

📔📸Instagram receptes un foto autors:@ahims_a

  rekomendē, lai citi zina
Print Friendly, PDF & Email