July 09 2020
Vegāniskie ābolu keksiņi

Vegāniskie ābolu keksiņi

🍀Sastāvdaļas:

* Āboli – 1 gab.
* Ābolu mērce vai ievārījums – 3 ēd.k.
* Auzu pārslas – 1 glāze (200 g). (Es sasmalcinu auzu pārslas blenderī un tā es ieguvu auzu pārslu miltus).
* Augu piens – 150 ml. Es lietoju mandeļu pienu.
* Augu eļļa – 4 ēd.k. Es izmantoju kokosriekstu eļļu.
* Cepamais pulveris – 2 tējk.
* Soda – 1/3 tējk
* Sīrups – 3 ēd.k. Es lietoju dateļu sīrupu.
* Mandeļu vai vaniļas ekstrakts / vanilīns / vaniļas cukurs – 2 tējk.
* Linu olu (apvienojiet 2 ēdamkarotes linu sēklu miltu un 5 ēdamkarotes ūdens un samaisiet). (Es sasmalcināju linu sēklas kafijas dzirnaviņās un tādējādi ieguvu linu sēklu miltus).
* Kanēlis – 1 tējk.
* Šķipsniņa sāls.

🍏 Ēdiena gatavošana:

  1. Ābolu nomizo, izņem serdi un sagriež mazos kubiņos.
  2. Apvienojiet visas sausās sastāvdaļas: izsijātas auzu pārslas, sāli, kanēli, sīrupu, cepamo pulveri. Lai dzēstu soda ar etiķi. Sajauc.
  3. Sausām sastāvdaļām pievienojiet sasmalcinātu ābolu, linsēklu olu, augu eļļu, augu pienu, vaniļas ekstraktu un ābolu mērci.
  4. Visu samaisa līdz vienmērīgai masai.
  5. Ielieciet mīklu veidnēs. Ja jums ir dzelzs veidnes, tad tās vajadzēs ieeļļot ar augu eļļu, ja silikona veidnes, tad jums nav nepieciešams eļļot.
  6. Cepiet keksiņus cepeškrāsnī, kas iepriekš uzkarsēta līdz 180 grādiem, 25-30 minūtes.
  rekomendē, lai citi zina
Print Friendly, PDF & Email