May 28 2020
Vegāniskās čia sēklu kūciņas

Vegāniskā čia sēklu kūka

Čia pudiņasastāvdaļas:
👉🏻Čia sēklas: 3 ēd.k.
👉🏻Kokosriekstu piens: 130 ml (iesaku Alpro, jo tajā ir maz kaloriju un tas nesatur cukuru)
👉🏻Saldinātājs: pēc garšas
👉🏻Mango vai jebkurš mīļākais auglis: 150 grami

1. Pagatavojiet čia pudiņu: pārlejiet čia sēklas ar augu pienu, pievienojiet saldinātāju un atstājiet 20-30 minūtes, maisot ik pēc 5-7 minūtēm.
2. Sakuliet mango (vai citus augļus) biezenī un pievienojiet pudiņam.
3. Samaisiet masu un atstājiet, kamēr gatavojat pamatni

Sastāvdaļas pamatnei:
👉🏻Žāvētas aprikozes: 100 grami
👉🏻Mandeles: 100 grami es iesaku riekstus mērcēt 8 stundas pirms gatavošanas

 

🍴Ēdiena pagatavošana:
1. Kuliet blenderī ar s formas nazi, siltā ūdenī izmērcētus žāvētas mandeles vai aprikozes kauliņus.
2. Jāiegūst viendabīga masa. Izspaidam to pa veidni, kurā veidosim kūku.


🔜 Atpakaļ pie čia pudiņa:
Sastāvdaļas: pievienojiet pamatnei 
👉🏻Augu piens: 150 ml
👉🏻Agara agars: 1,5 tējk
👉🏻Saldinātājs

3. Paņemiet nedaudz vairāk augu kokosriekstu piena + un pievienojiet tam agara agaru un saldinātāju.
4. Sajauciet agaru un augu pienu un lieciet masu uz plīts. Uzkarsē to līdz vārīšanās temperatūrai. Pievienojiet saldinātāju.
5. Sajauciet masu ar mūsu gatavo čia sēklu pudiņu un izlejiet to uz virsū uz kūkas pamatnes
6. Ielieciet kūku nostāvēties ledusskapī apmēram 20-30 minūtes
7. Rotā  kūku pēc vēlēšanās.


@margo_pp_blog

  rekomendē, lai citi zina
Print Friendly, PDF & Email