May 03 2020
Vegāniskais ēdiens: ziedkāposti Indijas riekstu mērcē

Vegāniskais ēdiens: ziedkāposti Indijas riekstu mērcē

🛒Sastāvdaļas:

👉🏻500 gr. ziedkāposti
👉🏻100 gr. Indijas rieksti
👉🏻100 ml ūdens
👉🏻1 tējk granulēti ķiploki (vai karijs)

 

🍴Ēdiena pagatavošana:
1. Nogrieziet ziedkāpostu daļas un ļaujiet tiem nostāvēties 40 minūtes.
2. Iepriekš iemērc indijas riekstus uz 6 stundām, noteciniet ūdeni.
3. Samaliet Indijas riekstus ar ķiplokiem un ūdeni, sanāks bieza mērce.
4. Izklājiet formu ar nelipīgu pergamenta papīru, ielieciet kāpostus un pārlejiet ar Indijas riekstu pastu ar otu visu vienmērīgi pārsmērējiet, sāliet.
5. Uzkarsē cepeškrāsni līdz 220C un cep 40 – 50 minūtes, “grila” režīmā uz 10 minutēm.

📔📸Instagram receptes un foto autors:@garikova_sasha

  rekomendē, lai citi zina
Print Friendly, PDF & Email