May 17 2020
Vegāniskā panna cota torte

Vegāniskā panna cota torte

🛒Sastāvdaļas:

Sastāvdaļas pamatnei:
👉🏻1/2 tase (120 ml) pistāciju⁣ riekstu
👉🏻1 glāze (240 ml) mandeles⁣
👉🏻2 ēd.k. kļavu sīrups⁣

Vaniļas slāņa sastāvdaļas: ⁣
👉🏻1 kārba (400 ml) kokosriekstu piena⁣
👉🏻1/2 tase (120 ml) nesaldināta auzu piena⁣
👉🏻1 tējk agara
👉🏻2 ēd.k. kļavu sīrups⁣
👉🏻1 ēd.k. citronu sula⁣
👉🏻1 tējk vaniļa

Zemeņu slāņa sastāvdaļas: ⁣
👉🏻1/2 tase (120 ml) auzu piena⁣
👉🏻150 gr zemenes⁣
👉🏻1 tējk agars
👉🏻2 ēd.k. kļavu sīrups⁣ ⠀

 

🍴Ēdiena pagatavošana:
1. Ievietojiet pistācijas un mandeles blenderī un sasmalciniet. Pievienojiet kļavu sīrupu un vēlreiz sasmalciniet.
2.Ielieciet pamatni cepšanas traukā (18-21 cm), kas izklāts ar pergamenta papīru. Ielieciet saldētavā.⁣
3. Nelielā katliņā sajauciet auzu pienu ar agaru un uzkarsējiet maisījumu līdz vārīšanās temperatūrai. Ļaujiet tam uzbriest 30 sekundes, pēc tam noņemiet no uguns.
4. Lielā katliņā uzkarsē kokosriekstu pienu (nevāra). Kad tas ir sasilis, pievienojiet kļavu sīrupu, citronu sulu un vaniļu.
5. Lēnām pievienojiet agara-agara maisījumu un samaisiet. Ļauj atdzist līdz istabas temperatūrai, tad ielej uz pamatnes un atdzesējam.
6. Atkārtojiet procesu ar agara agaru un auzu pienu zemeņu kārtai. Sasmalciniet zemenes biezenī un sajauciet tās ar kļavu sīrupu un agara agaru.
7. Pārnes zemeņu kārtu uz vaniļas kārtu un uz pāris stundām liekam naktī ledusskapī.

 

📔📸Instagram receptes un foto autors:@oatmeal_stories

  rekomendē, lai citi zina
Print Friendly, PDF & Email