February 19 2020
Uzkoda eglītes

Uzkoda eglītes

Uzkoda eglītes

🛒Sastāvdaļas (maizes patmanei):

👉🏻Auzu pārslas -3 ēdamkarotes (45 gr.);
👉🏻1 ola;
👉🏻Kefīrs līdz 1% ~ 60 ml;
👉🏻Cepamais pulveris-1 tējk;
👉🏻Sāls, garšvielas pēc garšas, pievienoju sausos ķiplokus

🛒Sastāvdaļas (pastētes masa):
👉🏻Avokado-100 gr .;
👉🏻Citronu sula – pāris pilieni;
👉🏻Sāls;

 

🍭Ēdiena pagatavošana:

  1. Gatavojam maizi. Mēs sajaucam visas sastāvdaļas un atstājam mīklu, līdz auzu pārslas uzbriest, apmēram 15 minūtes. Mīklas konsistencei vajadzētu būt kā biezam skābajam krējumam.
  2. Tad mēs pārnesam masu uz cepšanas trauku un apmēram 10 minūtes liekam to mikroviļņu krāsnī uz 600 W, vai arī 6-8 minūtes  cepeškrāsnī, kas iepriekš uzkarsēta līdz 180 °.  Var apcept arī no abām pusēm ja ir vēlēšanās, to apgriežot.
  3. Gatavojam pastēti. Pārgriežam avokādo gareniski, izņemam kauliņu, atdalam mīkstumu no mizas.
  4. Blenderī sablenderējam avokādo, pievienojam sāli, dažus pilienus citrona sulas.
  5. Sagriežam maizes pamatni,varam sagriezt trijstūrīšos varam izmantot arī egļu formiņas, virsū smērējam avokado pastu un izrotājam pēc saviem ieskatiem.

📔📸Instagram receptes un foto autors:  @vika_dukan

  rekomendē, lai citi zina
Print Friendly, PDF & Email