April 19 2020
Uz plīts pannas gatavota pica

Uz plīts pannas gatavota pica

Uz plīts pannas gatavota pica

🛒Sastāvdaļas:

Pamatam:
👉🏻ola – 1 gab;
👉🏻dabīgais jogurts – 2 ēd.k.
👉🏻skābs krējums 15% – 2 ēd.k.
👉🏻sāls, garšvielas pēc garšas;
👉🏻cepamais pulveris – 1/4 tējk;
👉🏻p /g milti – 120 g (rīsu- 70 g, kviešu – 50 g);

Pildījumam:
👉🏻mērce (dabīgais jogurts, 100 g; sinepes, 1 tējk; sojas mērce, 1 ēd.k.;
👉🏻tomātu pasta, 1 ēd.k., garšvielas;
👉🏻ķiršu tomāti – 100 gr;
👉🏻sarkanā paprika – 100 gr;
👉🏻vistas fileja – 100 gr;
👉🏻siers – 80 gr;
👉🏻zaļumi pēc garšas.

 

🍴Ēdiena pagatavošana:
1. Sajauc visas pamatnes sastāvdaļas un kārtīgi samaisa ar mikseri.
2. Ielejiet mīklu iepriekš uzkarsētā pannā un pēc pāris minūtēm pārklājiet to ar vāku (sāk parādīties burbuļi), apgrieziet to, izslēdziet plīti, nolieciet pannu malā un ļaujiet pamatnei gatavoties.
3. Vistas fileju sagriež strēmelītēs un apcep ar sāli un garšvielām līdz zeltainai garoziņai (man tā bija gatava jau iepriekš, atstāta pēc vakariņām).
4. Sajauciet jogurtu, garšvielas, sinepes, sojas mērci un tomātu pastu.
5. Sagrieziet tomātus un papriku, rīvē sieru uz rīves.
6. Iesmērējiet pamatni ar mērci, ielieciet pildījumu un apkaisiet ar sieru.
7. Jūs varat to uz minūti ievietot mikroviļņu krāsnī, lai siers izkustu.

📔📸Instagram receptes un foto autors:@pp_nata_fit
❎Uzturvērtība uz 100 gr: 218/14/8/22

  rekomendē, lai citi zina
Print Friendly, PDF & Email