March 29 2022

Torte ar vārīta piena krēmu

🔷Biskvītam:
🌿 ola 2 gab
🌿 rīsu milti 20 gr
🌿kefīrs 1% 25g
🌿 cepamais pulveris
🌿 saldinātājs

🔸 Krēmam:
🌿 piens 1,5% 100 gr
🌿 mīkstais biezpiens 0% 100 gr
🌿 1 dzeltenums (var būt arī bez)
🌿 kukurūzas ciete 10 gr
🌿 saldinātājs

🔷 Ēdienu gatavošana:
Atdaliet olas baltumus no dzeltenumiem un saputojiet līdz stingrām putām. Dzeltenumiem pievieno kefīru, saldinātāju, miltus, cepamo pulveri un kārtīgi samaisa. Uzmanīgi iecilā baltumus, samaisot ar lāpstiņu no apakšas uz augšu.

Mīklu lej veidnē (man ir 12 cm) un cep līdz 180 grādiem sakarsētā cepeškrāsnī 20 minūtes (pārbauda ar zobu bakstāmo).

Gatavo biskvītu atdzesē un sagriež 2 kūkās.

Pienam pievieno kukurūzas cieti, dzeltenumu, saldinātāju, kārtīgi samaisa un liek uz lēnas uguns. Vāra, nepārtraukti maisot, līdz sabiezē.

Ļaujiet krēmam nedaudz atdzist, pievienojiet biezpienu. Saputo krējumu ar putojamo slotiņu.

Salieciet kūku, pārziežot kūkas ar krēmu. Nosūtiet kūku uz ledusskapi, lai uzsūktu.

Autors: @tvoe_vkusnoe_pp

  rekomendē, lai citi zina
Print Friendly, PDF & Email