March 26 2020
Tomātu zupa ar kokosa pienu un garnelēm

Tomātu zupa ar kokosa pienu un garnelēm

Tomātu zupa ar kokosa pienu un garnelēm

🛒Sastāvdaļas:

👉🏻karaliskās garneles – 400 g
👉🏻tīrīti bez miziņas tomāti (burkā) -400 g
👉🏻kokosriekstu piens – 400 ml
👉🏻ķiršu tomāti-10 gab
👉🏻2 sīpoli
👉🏻ķiploks-3 daiviņas
👉🏻svaigs čili pipars pēc garšas
👉🏻olīveļļa-2 ēd.k.
👉🏻sāls, pipari

🍴Ēdiena pagatavošana:
1. Smalki sagriez sīpolu un ķiploku, uz pusēm sagriež ķiršu tomātiņus un čili piparu. Notīra garneles.
2. Katliņā ar biezu dibenu sakarsē eļļu un pievieno sīpolus ar ķiplokus. Cepj uz ļoti mazas uguns 5 minūtes. Tad pievieno tomātu burciņu, sāli, piparus un cepj vēl 5-7 minūtes. Atšķaidam zupu ~ 500ml verdoša ūdens.
3. Tagad zupā pievienojiet garneles, čili piparus, tomātus, pievienojiet kokosriekstu pienu. Uzsildam to visu (apmēram 2 minūtes) un noņemam no uguns. Gatavo zupu var dekorēt ar pētersiļiem vai baziliku.

📔📸Instagram receptes un foto autors: @lili_meals

  rekomendē, lai citi zina
Print Friendly, PDF & Email