July 11 2020
Tomātu biezenī sautēta vistas gaļa ar brūnajiem rīsiem

Tomātu biezenī sautēta vistas gaļa ar brūnajiem rīsiem

🔹200 gr brūno rīsu;
🔹3 lieli tomāti.
🔹 2 vistas filejas;
🔹 lociņi;
🔹 Garšvielas pēc garšas.

 

  1. Mēs mazgājam rīsus un liekam tos gatavoties apmēram 15 minūtes tā, lai tie nebūtu pilnībā izvārīti.
  2. Nomazgājiet tomātus un liekam tos blenderī, sasmalciniet līdz gludai masai.
  3. Nomazgājiet vistas fileju, nosusiniet un sagrieziet mazos gabaliņos.
  4. Mēs uzkarsējam pannu un liekam iekšā rīsus ar vistu, apcepjam 5 minūtes, nepārtraukti maisot.
  5. Tomātiem pievienojiet 200 ml silta vārīta ūdens, garšvielas pēc garšas, samaisiet un ielejiet pa virsu rīsiem ar vistu.
  6. Sautē līdz un maisa, līdz ūdens ir pilnībā iztvaikojis. Pēc tam vēl 7 minūtes apcep uz lēnas uguns. Labu apetīti.

 

📔📸Instagram receptes un foto autors:@alzolotarewa

  rekomendē, lai citi zina
Print Friendly, PDF & Email