April 24 2020
Tītara gaļas šašliks ar kabaci

Tītara gaļas šašliks ar kabaci

Tītara gaļas šašliks ar kabaci

🛒Sastāvdaļas:

👉🏻1 kg tītara fileja
👉🏻200 ml. kefīrs
👉🏻1 ēd.k. olīveļļa
👉🏻2 ēd.k. ābolu etiķis
👉🏻sāls un garšvielas / garšaugi pēc garšas
👉🏻kabacis 1 gab.

 

🍴Ēdiena pagatavošana:

1. Nomazgājiet un nosusiniet tītara fileju.
2. Sagrieziet to mazos vienāda lieluma gabaliņos.
3. Ielieciet tos bļodā, piepildiet ar kefīru, pievienojiet etiķi, eļļu, žāvētus garšaugus. Sāls, pipari.
4. Visu kārtīgi samaisiet.
5. Marinējiet šašliku ledusskapī divas līdz trīs stundas.
6. Noskalojiet kabaci un sagrieziet mazos gredzenos.
7. Ielieciet uz kokapārmaiņus tītaru ar kabaci.
8. Cepiet cepeškrāsnī 30 minūtes vai uz grilla ap 20 minūtēm.

📔📸Instagram receptes un foto autors:@lllgoddesslll

  rekomendē, lai citi zina
Print Friendly, PDF & Email