March 31 2020
Tītara gaļas basturma

Tītara gaļas basturma

Tītara gaļas basturma

?Sastāvdaļas:

??Tītara gaļas fileja 1kg
??Žāvētas plūmes 30g
??Pistācijas 15g (iespējami citi rieksti)
??Sinepju franču heinz apmēram 60g
??Cepšanas folijs

 

?Ēdiena pagatavošana:
1. Nomazgājiet un sagrieziet žāvētas plūmes un pistācijas.
2. Izgrieziet krūtiņā iegriezumus, sapildiet ar žāvētām plūmēm un riekstiem.
3. Pārsmērēt ar sinepēm.
4. Aptiniet folijā un ielieciet uzkarsētā cepeškrāsnī uz 220′-250 ‘uz 15 minūtēm.
5. Ļauj pilnībā atdzist, neatver durvis vismaz 2 stundas, bet labāk atstāj uz nakti.

❎Uzturvērtība uz 100 g: 104-20-2-2
??Instagram receptes un foto autors: @ tonya.pp

  rekomendē, lai citi zina
Print Friendly, PDF & Email