May 03 2020
Tītara fileja pikantā mērcē

Tītara fileja pikantā mērcē

?Sastāvdaļas:

1 porcijai

??tītars – 1 puse filejas
??siers
??avokado – 1/2 gab.
??nedaudz rukolas
??ķiršu mazie tomātiņi – 4 gab.

Tītara marināde:
??citronu sula – 1 ēdamkarote
??malti sarkanie pipari

Mērcei:
??Franču sinepes – 1 t.k.
??sojas mērce – 2 ēd.k.
??citrona sula – 1 ēd.k.
??augu eļļa (pēc jūsu gaumes) – 1 ēd.k.

 

?Ēdiena pagatavošana:
1. Marinējiet tītaru un atstājiet uz 15 minūtēm.
2. Liekam cepeškrāsnī, kas iepriekš uzkarsēta līdz 180 ° C, cepjam 40 minūtes.
3. Apcepiet sieru pannā bez eļļas.
4. Ielieciet šķīvī spilventiņu no rukolas un izkārtojiet tītaru.
5. Bļodā sajauc visu mērcei. Pārlejam tītaru.

??Instagram receptes un foto autors:@nadiafikacheva

  rekomendē, lai citi zina
Print Friendly, PDF & Email