May 03 2020
Tītara fileja pikantā mērcē

Tītara fileja pikantā mērcē

🛒Sastāvdaļas:

1 porcijai

👉🏻tītars – 1 puse filejas
👉🏻siers
👉🏻avokado – 1/2 gab.
👉🏻nedaudz rukolas
👉🏻ķiršu mazie tomātiņi – 4 gab.

Tītara marināde:
👉🏻citronu sula – 1 ēdamkarote
👉🏻malti sarkanie pipari

Mērcei:
👉🏻Franču sinepes – 1 t.k.
👉🏻sojas mērce – 2 ēd.k.
👉🏻citrona sula – 1 ēd.k.
👉🏻augu eļļa (pēc jūsu gaumes) – 1 ēd.k.

 

🍴Ēdiena pagatavošana:
1. Marinējiet tītaru un atstājiet uz 15 minūtēm.
2. Liekam cepeškrāsnī, kas iepriekš uzkarsēta līdz 180 ° C, cepjam 40 minūtes.
3. Apcepiet sieru pannā bez eļļas.
4. Ielieciet šķīvī spilventiņu no rukolas un izkārtojiet tītaru.
5. Bļodā sajauc visu mērcei. Pārlejam tītaru.

📔📸Instagram receptes un foto autors:@nadiafikacheva

  rekomendē, lai citi zina
Print Friendly, PDF & Email