May 17 2020
Tefteļi tomātu mērcē ar mocarellas sieru

Tefteļi tomātu mērcē ar mocarellas sieru

🛒Sastāvdaļas:

👉🏻Maltā gaļa – 700 g;
👉🏻Sīpoli – 2 gab .;
👉🏻Bundžiņa mizotu tomātu savā sulā (izmantojiet blenderi, lai pagatavotu pašgatavotu tomātu mērci). Jūs varat vienkārši ņemt tomātus savā sulā un nomizot un izmantot arī tādus.
👉🏻Silts ūdens – 200 ml;
👉🏻Ķiploki – 2-3 daiviņas
👉🏻sāls un garšvielas pēc garšas;
👉🏻Saulespuķu eļļa – 50 g (cepšanai).
👉🏻Mozzarella siers – 100 gr.
👉🏻Baziliks vai citi garšaugi pēc garšas.

 

🍴Ēdiena pagatavošana:

1. Smalki sasmalciniet mizotu sīpolu un apcepiet sviestā vai augu eļļā, maisot līdz zeltaini brūnai garoziņai.
2. Maltai gaļai pievienojiet nedaudz sāls un garšvielas, samaisiet kopā ar ceptiem sīpoliem un kārtīgi samaisiet, ar rokām veidojie mazas kotletes.
3. Rullējiet miltos un apcepiet kotletes no abām pusēm līdz skaistai garoziņai.
4. Pievienojiet tomātu mērci, kotletes ūdeni, pievienojiet sāli, garšvielas pēc garšas un vāriet uz lēnas uguns zem vāka apmēram 20 minūtes, līdz gatavībai.
5. 2-3 minūtes līdz gatavībai pievieno smalki sagrieztu ķiploku.
6. Beigās varat pievienot svaigu baziliku. Un virsū pievienojiet mocarellas sieru.

 

 

📔📸Instagram receptes un foto autors:@prosto_vkusnno

  rekomendē, lai citi zina
Print Friendly, PDF & Email