June 14 2020
Tarte ar vārītā krēma pildījumu

Tarte ar vārītā krēma pildījumu

🛒Sastāvdaļas:

👉🏻biezpiens briketē 200 gr
👉🏻ola 1 gab
👉🏻augu eļļa 10 gr
👉🏻kviešu p/g milti 70 gr
👉🏻kukurūzas milti 50 gr
👉🏻saldinātājs / cukurs

Krēmam:
👉🏻piens 500 ml
👉🏻olas 2 gab
👉🏻kukurūzas ciete 35 gr
👉🏻saldinātājs / cukurs
Pievienoja dateļu sīrupu, lai iegūtu karameles garšu.

 

🍴Ēdiena pagatavošana:
1. Rūpīgi sakuļ olu, saldinātāju un eļļu
2. pievienojiet kviešu miltus, samaisiet un pēc tam pakāpeniski pievienojiet kukurūzas miltus un mīciet mīkstu mīklu (atkarībā no biezpiena mitruma tas var prasīt nedaudz vairāk vai mazāk miltu)
3. Eļļojiet veidni ar eļļu, uzmanīgi izrullējiet mīklu, ielieciet to veidnē un izveidojiet malas.
4. Cept uzkarsētā līdz 180 gr cepeškrāsnī ~ 30 min
5. Sajauciet olas ar cieti, saldinātāju un sīrupu
6. Ielejiet šo maisījumu sasildītā pienā un vāriet, nepārtraukti maisot uz lēnas uguns, līdz sabiezē.
7. Nedaudz atdzesējiet un ielejiet gatavajā pamatnē
8.augšā, izrotājiet ar ogām, ievārījumu, riekstiem, pēc savas gaumes un pilnīgi atdzesējiet ledusskapī 3-4 stundas.

 

📔📸Instagram receptes un foto autors: annyshkamax

  rekomendē, lai citi zina
Print Friendly, PDF & Email