February 27 2020
Tarte ar maigu vārītā krēma un svaigu ogu pildījumu

Tarte ar maigu vārītā krēma un svaigu ogu pildījumu

Tarte ar maigu vārītā krēma un svaigu ogu pildījumu

🛒Sastāvdaļas (pamatnei):
👉🏻Auzu milti-100 gr.
👉🏻Auzu pārslas-15 gr.
👉🏻Kukurūzas ciete-30 gr.
👉🏻Olbaltumi-2 gab.
👉🏻Mīksta biezpiena masa-75 gr.
👉🏻Saldinātājs pēc garšas (stēvija,medus)

 

🛒Sastāvdaļas (krēmam):
👉🏻Piens-300 gr.
👉🏻2 olu dzeltenumi
👉🏻Kukurūzas ciete-30 gr.
👉🏻Saldinātājs pēc garšas (medus vai stēvija)
👉🏻Vanilīns pēc garšas
👉🏻Mīksta biezpiena masa-175 gr.

 

🛒Sastāvdaļas (rotāšanai):
👉🏻Aveņu-200 gr.

 

🍰Ēdiena pagatavošana:

  1. Sajauciet miltus, auzu pārslas, cieti, olbaltumvielas, biezpienu un saldinātāju.
  2. Ielieciet ar mitru karoti veidnē (ideālā gadījumā silikona) mīklu, izveidojiet dibenu un tartes malas.
  3. Cep uzkarsētā cepeškrāsnī, 180 grādos, 10-15 minūtes.
  4. Piens, olu dzeltenumi, ciete, saldinātājs un vanilīns – labi samaisam, uzliekam uz lēnas uguns, nepārtraukti maisot vāram, lai iegūtu biezāku konsistenci.
  5. Biezpienu pievienojiet nedaudz atdzesētam krēmam, samaisiet un ielieciet iegūtu krēmu uz tartes.
  6. Cep, 180 grādos, 15-20 minūtes.
  7. Gatavo tarti atdzesē un liek uz pāris stundām ledusskapī.
  8. Pirms pasniegšanas dekorējiet ar svaigām avenēm.

📔📸Instagram receptes un foto autors:@vkusno.u.oli

  rekomendē, lai citi zina
Print Friendly, PDF & Email