October 20 2021

Sushi torte

🔷 Sastāvdaļas:
• 2 nori lapas
• 300 g viegli sālīta laša
• 400 g sušī rīsu
• 300 g krējuma siera
• gurķis
• avokado
• sāls
• sezama sēklas

Rīsu mērcēšanai
• 3 ēdamk. l. rīsu etiķis
• 1,5 tējk. eritritols / medus
• 1/3 tējk sāls

Ēdienu gatavošana:
Vāra rīsus (es vārīju lēnām uz plīts). Atsevišķā traukā sajauciet rīsu mērces sastāvdaļas un pievienojiet gatavajiem rīsiem, samaisiet un ļaujiet atdzist.

Mainiet mērces sastāvdaļas atbilstoši savām vēlmēm.

Tālāk sagatavojiet visas kūkas sastāvdaļas. Sagrieziet avokado, zivis un gurķus jums ērtā veidā. Zivis var izmantot vairāk, un tās arī vajadzētu sagriezt biezākās šķēlēs, bet jūs varat iegādāties gatavu un izmantot.

Atliek savākt kūku kopā.
Sadaliet sagatavotos rīsus 2 daļās.
Uz 1 nori lapas ievietojiet un vienmērīgi sadaliet vienu rīsu daļu.

Jūs varat izmantot mazāk rīsu, nekā norādīts receptē.

Tad pārziež ar krēmsieru, liek gurķi, pārklāj ar nori lapu, sadala otro rīsu daļu, pārziež ar krēmsieru, liek avokado, sāli, liek zivis un pārkaisa ar melnbaltām sezama sēklām.

❕ Ja galu galā ir ne visai līdzenas malas, viss ir kārtībā, nevīžība piešķir mājās gatavotam ēdienam īpašu šarmu)

Labu apetīti!
Autors: @ nemyo.food

  rekomendē, lai citi zina
Print Friendly, PDF & Email