June 29 2020
SUper ātri pagatavojama bez miltu, bez cukura šokolādes-kafijas kūciņa

SUper ātri pagatavojama bez miltu, bez cukura šokolādes-kafijas kūciņa

🔷 Sastāvdaļas pamatnei
Forma  (d 10 cm !!):
🌸Auzu pārslas (es izmantoju ilgi vārāmās) 50 g.
🌸 Ola 1 gab.
🌸 kefīrs 50 g.
🌸Kako  1 ēd.k.
🌸 Cepamais pulveris 1/2 tējk
🌸 Šķipsniņa sāls.
🌸Eļļa 1 tējk Man ir olīvu.
🌸 Saldinātājs. Man ir Prebiosvit. (var izmantot stēviju, medu)
🌸 vanilīns 1 g.

Gatavojam kūkas pamatni:
🏵 Auzu pārslas sasmalcina miltos, izmantojot kafijas dzirnaviņas / blenderi.
🏵Pievienojiet cepamo pulveri, saldinātāju, kakao, sāli, vanilīnu. Mēs sajaucam.
🏵Pievienojiet olu, kefīru un eļļu. Visu kārtīgi samaisa.
🏵 Ielejiet mīklu veidnē ar diametru 10 cm. Es izmantoju keramiku vai silikonu. Gatavošana ~ 3 minūtes ar jaudu 750 mikroviļņu krāsnī.
🏵 Atdzesē biskvītu un sagriež to 3 kārtās. Ja virspusē ir izveidojies vāciņš, nogrieziet to. Viņu var izmantot dekorēšanai.

Biskvītu mērcēšanai:
Mēs pagatavojam tasi garšīgas kafijas. Es gatavoju saldu un ar pienu.

🔸 KRĒMAM:
🌸150 g mīksta biezpiena
🌸50 g biezpiena siera
🌸 šķipsniņa vanilīna
🌸 Saldinātājs (man ir Prebiosvit). Visu sajauc un krēms ir gatavs.

🔸Pabeidzam kūku:
Biskvīts-izmērcējam kafijā-krēms, cepuri drupatās un uzkaisīju kūkas virskārtā.

 

📔📸Instagram receptes un foto autors:Ievietoja: @marina_na_pp

  rekomendē, lai citi zina
Print Friendly, PDF & Email