June 29 2020
SUper ātri pagatavojama bez miltu, bez cukura šokolādes-kafijas kūciņa

SUper ātri pagatavojama bez miltu, bez cukura šokolādes-kafijas kūciņa

? Sastāvdaļas pamatnei
Forma  (d 10 cm !!):
?Auzu pārslas (es izmantoju ilgi vārāmās) 50 g.
? Ola 1 gab.
? kefīrs 50 g.
?Kako  1 ēd.k.
? Cepamais pulveris 1/2 tējk
? Šķipsniņa sāls.
?Eļļa 1 tējk Man ir olīvu.
? Saldinātājs. Man ir Prebiosvit. (var izmantot stēviju, medu)
? vanilīns 1 g.

Gatavojam kūkas pamatni:
? Auzu pārslas sasmalcina miltos, izmantojot kafijas dzirnaviņas / blenderi.
?Pievienojiet cepamo pulveri, saldinātāju, kakao, sāli, vanilīnu. Mēs sajaucam.
?Pievienojiet olu, kefīru un eļļu. Visu kārtīgi samaisa.
? Ielejiet mīklu veidnē ar diametru 10 cm. Es izmantoju keramiku vai silikonu. Gatavošana ~ 3 minūtes ar jaudu 750 mikroviļņu krāsnī.
? Atdzesē biskvītu un sagriež to 3 kārtās. Ja virspusē ir izveidojies vāciņš, nogrieziet to. Viņu var izmantot dekorēšanai.

Biskvītu mērcēšanai:
Mēs pagatavojam tasi garšīgas kafijas. Es gatavoju saldu un ar pienu.

? KRĒMAM:
?150 g mīksta biezpiena
?50 g biezpiena siera
? šķipsniņa vanilīna
? Saldinātājs (man ir Prebiosvit). Visu sajauc un krēms ir gatavs.

?Pabeidzam kūku:
Biskvīts-izmērcējam kafijā-krēms, cepuri drupatās un uzkaisīju kūkas virskārtā.

 

??Instagram receptes un foto autors:Ievietoja: @marina_na_pp

  rekomendē, lai citi zina
Print Friendly, PDF & Email