January 04 2021
Sulīg\as vistas filejas šniceles

Sulīgas vistas gaļas šniceles

Uzxturvērtība uz 100 gr: 165/24 / 5,1 / 4,2

🔷 Mums ir nepieciešams:
– vistas fileja – 1 kg (es gatavoju vairākām dienām)
– cietais siers – 100 gr;
– olas – 2 gab;
– milti p/g – 70 gr;
– dabīgais jogurts – 100 gr;
– sāls, garšvielas pēc garšas.

🔅 Vistas fileju sagrieziet mazos gabaliņos, apmēram 1 cm. Noteikti sagrieziet to, maltās gaļas masa nederēs. Tas papildina sulīgumu.
🔅 Sieru sarīvē.
🔅 Pēc tam sajauciet visas sastāvdaļas, sāli, pievienojiet iecienītākās garšvielas. Atcerieties, ka siers jau ir sāļš, lai nepārsālītu!
🔅 Maltā gaļa būs ūdeņaina, izklāj ar karoti un sausā pannā cep no abām pusēm līdz zeltaini brūnai garoziņai.
🔅 Tad variet izvēlēties kādā veidā pabeigt tās līdz galam:
✔ pievienojiet nedaudz ūdens, pārklājiet ar vāku un sautējiet, līdz tās ir mīkstas.
✔ ielieciet tos cepšanas formā, pārklājiet ar foliju un izcepiet līdz galam cepeškrāsnī.
LABU APETĪTI!

Autors: @olesiapostupkina

  rekomendē, lai citi zina
Print Friendly, PDF & Email