February 28 2020
Sulīgā zivs gatavota tomātos

Sulīgā mencas zivs gatavota tomātos

Sulīgā zivs gatavota tomātos

?Sastāvdaļas:

??Sarkanais sīpols 1 gab
??Menca 600 g
??Tomāti savā sulā 500 g
??Olīveļļa 1 ēd.k.
??Sāls, pipari, ķiploki pēc garšas
??Dilles, pētersīļi

 

?Ēdiena pagatavošana:

  1. Pannā uzkarsē eļļu, smalki sakapā sīpolu un apcep 5 minūtes.
  2. Pievienojiet tomātus ar sulu un apcepiet 2 minūtes.
  3. Sāli, piparus un ielieciet zivi, tā, lai tomāti pārklātu visu zivi.
  4. Pārklājiet un sautējiet visu 7-10 minūtes zem vāka.
  5. Pirms pasniegšanas smalki sasmalciniet zaļumus un pievienojiet klāt zivīm.

??Instagram receptes un foto autors:@pp.yatskiv

  rekomendē, lai citi zina
Print Friendly, PDF & Email