January 02 2021

Šokolādes un banānu mutē kūstošais braunijs (brownie)

🔷Kas būs nepieciešams ⁉️
✅ banāns 200 gr
✅ ābolu biezenis 100 gr
✅ 2 olas
✅ rīsu milti 80 gr
✅ kukurūzas ciete 30 gr
✅ kefīrs 100 ml
✅ kakao 30 gr
✅ saldinātājs pēc garšas
✅ vanilīns
✅ cepamais pulveris 1 tējk

🔸 Glazūrai: (var būt bez glazūras)
✅ šokolādes bez cukura 90 gr
✅ kokosriekstu eļļa 5 gr
✅ baltā šokolāde bez cukura 10 gr

🔷Kā gatavot ⁉️
Samaliet banānu ar blenderi, pievienojiet ābolu biezeni, olas, kefīru un vēlreiz sakuliet ar blenderi.
Pieber miltus un kukurūzas cieti, šķipsniņu sāls, vanilīnu, cepamo pulveri, cepamo pulveri, saldinātaju un  saputojieet visu ar putojamo slotiņu.

Pievieno kakao un atkal saputo.

Visu ielejiet cepšanas traukā un lieciet iepriekš uzkarsētā cepeškrāsni līdz 180 g 50 minūtes (sekojiet līdzi krāsnij, jo katram tā ir savādāka).

Piena šokolādi izkausē ūdens vannā vai mikroviļņu krāsnī kopā ar kokosriekstu eļļu. Tieši tāpat izdaram ar tumšo šokolādi. Ieoildam konditorejas maisiņā un dekorējam brauniju.

Atdzesē 1 stundu.

Noteikti izmēģiniet 🙂

Uzturvērtība uz 100 gr (* bez šokolādes): 143 / 4,6 / 3,8 / 25,7
Uzturvērtība uz 100 gr (* ar šokolādi): 176/5/7 / 27,5

 

Autors: @ ksana.california

  rekomendē, lai citi zina
Print Friendly, PDF & Email