June 20 2020
Šokolādes suflē deserts uz rjaženkas bāzes

Šokolādes suflē deserts uz rjaženkas bāzes

?Sastāvdaļas:

Sastāvs 2 porcijām:
??300 ml rjaženka(man ir 2,5%)
??50 ml ūdens
??1 ēdamk kakao
??10 g želatīna
??saldinātājs pēc garšas (man ir divas fitparad paciņas)

 

?Ēdiena pagatavošana:
1. želatīnu atšķaida ar siltu ūdeni, samaisa, līdz tas izšķīst
2. sajauc jogurtu ar kakao un saldinātāju, ielej želatīnu. Sakuļ ar blenderi / maisītāju
3. lej veidnēs
4. liek ledusskapī uz 1,5–2 stundām vai uz saldētavu 20–30 minūtes.

KBZhU 1 porcijai: 83/5/4/8

??Instagram receptes un foto autors: @ppmisha

  rekomendē, lai citi zina
Print Friendly, PDF & Email