June 29 2020
Šokolādes-riekstu torte ar biezpiena krēmu un banāniem

Šokolādes-riekstu torte ar biezpiena krēmu un banāniem

Gatavošanas laiks: 15 minūtes

🔷Sastāvdaļas:
🍌1 banāns
🍌20 g valriekstu
🍌100 ml piena
🍌50 g rīsu miltu
🍌 saldinātājs pēc garšas
🍌1 / 3 tējk cepamā pulvera
🍌1 ēd.k kakao
🍌Ola

🔸Pildījumam:
🍌1 banāns
🍌170 g mīksta biezpiena masas

🔷 Ēdienu gatavošana:
Mīciet banānu ar dakšiņu, smalki sasmalciniet riekstus
Olas sajauciet ar pienu, banānu, pievienojiet miltus, riekstus un mīciet mīklu
Mīklai jābūt nedaudz biezai!
Ielejiet iegūto mīklu veidnē un pagatavojiet pannā pankūkas formā
Gatavo pankūku, kas sagriezta 4 daļās.

Gatavojam krēmu:
Lai to izdarītu, sajauciet mīksto biezpienu ar saldinātāju un sagrieziet banānu šķēlītes

🔸Pabeidzam kūku:
🍌Biksvīta gabaliņš
🍌Krēms
🍌 Banānu ripiņas
Pēc vēlēšanās izrotājiet gatavo kūku, un jūs varat ēst to uzreiz.

📔📸Instagram receptes un foto autors: @ sweets.alena

  rekomendē, lai citi zina
Print Friendly, PDF & Email