October 21 2021

Šokolādes pankūku torte ar biezpienu krēma un svaigu aveņu pildījumu

✅ SASTĀVDAĻAS

✨Pankūkām:✨
– olas 4 gab
– Piens 300 gr (man ir kokosriekstu, var arī parasts)
– mīkstais biezpiens 0% 100 gr
– rīsu milti 60 gr
– kukurūzas ciete 60 gr
– kakao 5 gr
– saldinātājs 10 gr
– verdošs ūdens 50-60 ml

Pildījumam:
– Saldētas avenes vai biezenis 200 gr
– kukurūzas ciete 10 gr
– saldinātājs 10 gr

✨ Krēmam: ✨
– mīkstais biezpiens gr 620 gr
– Biezpiena siers 300 gr
– balts biezs jogurts 50 gr

✅ GATAVOŠANA ✅
Pankūkas:
Sajauc olas, pienu, mīkstu biezpienu, saldinātāju. Tad izsijā miltus, cieti un kakao, vēlreiz samaisa. Pamazām pievieno verdošu ūdeni (man vajadzēja 50 ml) vēlamajā konsistencē un kārtīgi samaisa.

Tad mēs cepam pankūkas pannā (man ir d 18 cm) no abām pusēm.

✨ PILDĪŠANA ✨
Mēs to darām iepriekš. Atkausējam avenes, liek katliņā. Uzlieciet uz lēnas uguns. Pievienojiet saldinātāju un cieti. Sajauc līdz gludai masai. Pavāram līdz biezai konsistencei. Pārklājam ar pārtikas plēvi un ievietojam ledusskapī.

KRĒMS✨
Samaisiet mīkstu biezpienu, jogurtu, biezpienu un saldinātāju līdz viendabīgai masai.

✅ Saliekam visu kopā ✅
Mēs ņemam un sagriežam pankūkas ap malām (lai tas būtu skaists, jums tas nav jādara).
Mēs ievietojam pankūku, krēmu, atkal pankūku, aveņu pildījuma vidū, krēmu sānos, atkal pankūku un krēmu, pankūku, krēmu malās un pildījuma vidū un darām līdz pankūas ir beigušās.

 

Liekam kūku uz nakti ledusskapī.
No rīta izņemam, dekorējam pēc vēlēšanās (es pārkaisīju ar kakao un dekorēju ar vīģēm un avenēm)

Receptes autors: @lymonova_pp

  rekomendē, lai citi zina
Print Friendly, PDF & Email