October 03 2022

Šokolādes pankūku torte

🔷Pankūkas:
Kefīrs 1% – 300ml
Ola – 3gab
Kukurūzas ciete – 20 g
Kakao – 10 g
Vanilīns – 1 g
Soda – 1/4 tējk
Saldinātājs – man ir fit parādes numurs 7 3 paciņas

🔷 Ēdienu gatavošana:
Sakuļ olas ar mikseri, līdz tās palielinās tilpumā. Pievieno kefīru un turpina kult. Pievienojam sodu. Pievieno visas sausās sastāvdaļas, samaisa līdz viendabīgai masai un atstāj uz 5 minūtēm. Ņemam pannu ar mazu diametru (man 17cm), citādi pankūkas saplīsīs. Cepam pankūkas, nepārtraukti maisot mīklu.

✔ Suflē:
Kefīrs 1% – 350ml
Biezpiens briketē 0% – 180g
Gatavs banāns – 100 g
Želatīns 10g + ūdens 50ml
Saldinātājs
Želatīnu izmērcē ūdenī, vāra saskaņā ar instrukcijām uz iepakojuma. Sajauc visas sastāvdaļas un sablendē ar iegremdējamo blenderi.
Kūkas salikšana: ņem noņemamu formu 18cm. Mēs izklājam pankūku, ielej suflē un atkārtojam. Pēdējai vajadzētu būt pankūkai bez suflē. Mēs to nosūta ledusskapī uz 2-3 stundām.

✔Šokolādes glazūra:
Šokolāde 70% 40g + piens 3,2% 30ml
Izkausē šokolādi un pievieno pienu.
Izņem kūku no veidnes un pārlej ar glazūru. Dekorējam pēc vēlēšanās.
Labu apetīti!

Autors: @na_pp_natalie

  rekomendē, lai citi zina
Print Friendly, PDF & Email