May 28 2020
Šokolādes muss

Šokolādes muss

🛒Sastāvdaļas:

👉🏻120 g tumšā šokolāde (70% kakao)
👉🏻1 glāze akvafaba (šķidrums, kas paliek turku zirņu bundžiņā, kad zirņi izēsti)
👉🏻2 ēd.k. nerafinēts brūnais cukurs
👉🏻2 ēd.k. kokosriekstu eļļa
👉🏻1/2 tase kokosriekstu putukrējuma (auksta)

 

🍴Ēdiena pagatavošana:
1. Ūdens peldē izkausējiet šokolādi un kokosriekstu eļļu. Kārtīgi samaisiet.
2. Ļaujiet šokolādei 10 minūtes atdzist.
3. Tikmēr bļodā saputojiet akvafebu un cukuru līdz biezai konsistencei.
4. Ar putojamo slotiņu ļoti uzmanīgi saputojiet šokolādi un akvafabu.
5. Saputojiet aukstu kokosriekstu putukrējumu līdz biezai masai (ja vēlaties, varat pievienot 1 ēdamkaroti vaniļas cukura).
6. Ievietojiet musu 4 mazās burciņās un ļaujiet tam nostāvēties vismaz 4 stundas.
7. Pirms pasniegšanas ielejam kokosriekstu putukrējumu.


📔📸Instagram receptes un foto autors:@ vegaliciously

  rekomendē, lai citi zina
Print Friendly, PDF & Email