November 08 2021

Šokolādes deserts

🔷Nepieciešams:
❤️ 7-10 grami želatīna
💛 100 ml ūdens
💚 4-5 tējkarotes kakao
❤️ 2 tējkarotes skābā krējuma
💙 140g jogurta
💛 100ml piena
🧡 Saldinātājs vai cukurs
 (2 porcijas)

🔷Gatavošanās🔥
Želatīnu pārlej ar ūdeni, ļauj nostāvēties 5 minūtes, izkausē mikroviļņu krāsnī vai ūdens peldē. Sajauc visas pārējās sastāvdaļas, blenderī, tievā strūkliņā pievieno atdzesēto želatīnu un puto 2-3 minūtes līdz burbuļiem. Lejam veidnēs. Ieliekam ledusskapī uz stundu vai divām. Un jūs varat ēst.

Labu apetīti🥰
Autors: @natalya___zayceva

  rekomendē, lai citi zina
Print Friendly, PDF & Email