April 09 2020
Šokolādes braunija kūka ar bumbieriem

Šokolādes braunija kūka ar bumbieriem

Šokolādes braunija kūka ar bumbieriem

🛒Sastāvdaļas:

cepamā forma uz 17 CM

👉200 gramu mannas putraimu
👉200 grami kefīra,
👉2 olas, cukurs vai saldinātājs pēc garšas (man mīklā ir 50 grami cukura un bumbierī 20 grami cukura),
👉5 grami sodas (1 tējkarote bez kaudzes),
👉300 grami bumbieru vai ābolu,
👉20 grami sviesta,
👉20 grami kakao.

🍴Ēdiena pagatavošana:

  1. Apelejiet mannu ar kefīru, pievienojiet olas, cukuru, sodu, labi samaisiet līdz gludai masai un atstājiet 20-30 minūtes uzbriest.
  2. Bumbierus nomazgājiet, sagrieziet vidējos gabaliņos.
  3. Karstā pannā izkausē sviestu, pievieno cukuru, sasmalcinātus bumbierus un cepj uz lēnas uguns 10-15 minūtes, laiku pa laikam apmaisot.
  4. Ielejiet kakao pietūkušajā mannas masā un labi samaisiet.
  5. Veidnes apakšā ielieciet pagatavotos bumbierus (man ir silikona, neko neeļļoju) un aplejiet tos ar šokolādes mīklu.
  6. Cep uzkarsētā cepeškrāsnī 150 ° grādos līdz gatavībai (30–40 minūtes). Gatavību var pārbaudīt ar zobu bakstāmo.
  7. Pilnībā atdzesē, uzmanīgi izņem no veidnes, virsū apkaisa ar pūdercukuru un pasniedz.

❎Aptuvenā uzturvērtība uz 100 gramiem:
152/6/4/23 (nesatur cukuru);
192/6/4/33 (ar cukuru).

📔📸Instagram receptes un foto autors:  @change__yourself __

1 rekomendē, lai citi zina
Print Friendly, PDF & Email