February 21 2022

Šokolādes biezpiena sufflē deserts

🔷Sastāvdaļas 16 cm formai:
🔸 mīkstais biezpiens 5% – 250 gr ⠀
🔸 piens 2,5% – 30 ml
🔸 kakao – 2 ēdamkarotes
🔸 saldinātājs pēc garšas (es pievienoju niedru cukuru ~ 1 ēd.k., saldinātāju netaupīt, jo kakao un želatīns “atņem” saldumu)
🔸 želatīns – 10 g
🔸 ūdens – 80 ml

🔷 Ēdienu gatavošana:
🔸Želatīnu pēc instrukcijas atšķaida 80 ml ūdens, liek uz lēnas uguns, līdz želatīns izšķīst (nevārīt!)
🔸Pievieno pienu, biezpienu, kakao, saldinātāju, sajauc ar blenderi viendabīgā masā
Lej veidnē un liek ledusskapī, līdz sastingst.
Labu apetīti☺️ ⠀

Autors: @pokrovskaya_fit

  rekomendē, lai citi zina
Print Friendly, PDF & Email