June 21 2020
Siera un biezpiena pildījuma lavaša trubiņas

Siera un biezpiena pildījuma lavaša trubiņas

?Sastāvdaļas:
?Plāna lavaša maize
?Biezpiens 180 g
? Siers 100 g. Man ir Gouda
? Skābais krējums / jogurts bez piedevām 2 ēd.k.
? Ķekars dilles
? Sāls pēc garšas
?1 ola

 

Ēdienu gatavošana:
?Izspaidiet biezpienu ar dakšiņu.
? Sieru sarīvē uz vidējas rīves.
? Smalki sagrieztas dilles.
? Biezpienu samaisiet ar skābo krējumu, sieru un dillēm. Sāls pēc garšas.
?Lavašu sagriež taisnstūros. Izmērs ir pēc izvēles. Mēs izklājam pildījumu gar taisnstūra malu, atstājot nedaudz vietas sānos, lai tas neieplūst pannā. Satiniet trubiņu.
? Sakuliet olu, sāli pēc garšas.
? Uzsildiet pannu, ieeļļojiet ar eļļu. Trubiņas pārmaiņus iemērciet olā un apcepiet uz lēnas uguns no abām pusēm līdz zeltaini brūnai garoziņai.

 

??Instagram receptes un foto autors:@pepe_nikitina

  rekomendē, lai citi zina
Print Friendly, PDF & Email