September 02 2021

San Sebastian siera kūka

Uzturvērtība uz 100 gramiem 141,3 / 5,76 / 10,63 / 5,67

🔷 Sastāvdaļas:
• 250 g krēmsiers
• 250 g mīksta biezpiena (biezpiens kūku cepšanai 6,5%)
• 200 g skāba krējuma 15%
• 4 olas CO
• 80 g eritritola vai jebkura cita saldinātāja
• 25 g kukurūzas cietes
• vanilīns

❕ Mīkstam biezpienam jābūt krēmīgam un viendabīgam, der arī biezpiens briketē vai cepšanai, bet tajā jābūt ne vairāk kā 10% tauku.

🤫Receptē varat izmantot tikai mīksto biezpienu, izņemot no recpetes ārā krēmsieru, kura dēļ jūs samazināsiet arī deserta kaloriju saturu, proti, tauku daudzumu uz 100 gramiem.

Ēdiena gatavošana:
Visām sastāvdaļām jābūt istabas temperatūrā!

Pievienojiet traukā krēmīgu un mīkstu biezpienu, lēnā ātrumā ar mikseri sakuliet 6-8 sekundes, pēc tam pievienojiet saldinātāju un sakuliet vēl 6-7 sekundes.
Pievienojiet olas un lēni sakuliet 4-5 sekundes.

❕ Nav nepieciešams pārāk ilgi kult, citādi siera kūka cepeškrāsnī ļoti celsies un var saplaisāt.

Tad pievieno skābo krējumu, izsijā kukurūzas cieti un vanilīnu, samaisa līdz viendabīgai masai.

❕ Cepšanas traukam jābūt augstam, jo ​​cepšanas laikā siera kūka ievērojami palielināsies.

Es izmantoju veidni, kuras diametrs ir 18 centimetri un augstums 10 centimetri.
Formas apakšā un iekšpusē ielieciet cepamo papīru. Tad ielejiet siera kūkas masu veidnē un nedaudz sakratiet, lai maisījums pilnībā aizpildītu visu veidni.

Tad liek uzkarsētā cepeškrāsnī līdz 200 grādiem uz 25-30 minūtēm un ne vairāk!

Pēc tam ļaujiet tai atdzist istabas temperatūrai un ievietojiet to ledusskapī uz 4-5 stundām.

  rekomendē, lai citi zina
Print Friendly, PDF & Email