February 18 2020
Siera kūka bez cepšanas

Siera kūka bez cepšanas

Siera kūka bez cepšanas

🛒Sastāvdaļas (kūkas pamatnei):
👉🏻130g. nogatavojies banāns
👉🏻100gr. sausmaizītes (izmantotas crisp rudzu sausmaizītes)
👉🏻10gr. kakao

🛒Sastāvdaļas (kūkas krēmam):

👉🏻320g. Mīkstais biezpiens 0,1%
👉🏻210 ml piena, 2,5%
👉🏻10 g želatīna
👉🏻10 gr.cukura aizstājēja (var izmantot stēviju vai medu)
👉🏻vaniļas cukurs
👉🏻10 g kokosriekstu skaidiņu

 

🍰Ēdiena pagatavošana:

  1. Biskvīta pagatavošana: Visu sajauc blenderī. Pārklājiet kūkas formu ar pārtikas plēvi. Ar mitrām rokām ielieciet masu uz plēves un izlīdziniet, izveidojiet ne pārak lielas, biezas malas, apmēram ap 1 cm.
  2. Krēma pagatavošana: Želatīnu aplejam ar piena, līdz tas uzbriest, pēc tam pasildam ūdens vannā, bet ne līdz vārīšanās stadijai.
  3. Sajauciet biezpienu, želatīnu, vanilīnu un cukura aizvietotāju un sakuliet ar blenderi.
  4. Ielejiet masu uz pamatnes, virsējo pusi apkaisam ar kokosriekstu skaidiņām.
  5. Liekam ledusskapī uz nakti.

 

📔📸Instagram receptes un foto autors: @belyashek_pp

  rekomendē, lai citi zina
Print Friendly, PDF & Email