February 24 2020
Siera krēmzupa ar tītara gaļu

Siera krēmzupa ar tītara fileju

Siera krēmzupa ar tītara gaļu

?Sastāvdaļas:

??400 gr tītara filejas
??500 gr – kartupeļi
??1 burkāns 200 gr
??1 sīpols 200 gr
??2 ēdamkarotes olīveļļas
??Kausēts siers (Dzintara Light) 100 gr
??Kūpināta siers (siera pīnīte) 50 gr

 

?Ēdiena pagatavošana:

  1. Uzvāra 3,5 litrus ūdens līdz vārīšanās temperatūrai, ieliek lauru lapu un graudu piparus.
  2. Sagriež kubiņos 400 g tītara krūtiņas filejas un liek iekšā verdošā ūdenī. Vāram līdz gaļa ir izvārījusies, aptuveni 20-30 minūtes, un izņemam to ārā no buljona.
  3. 500 g kartupeļu sagriež kubiņos un liekam iekšā buljonā vārīties.
  4. Nelielā eļļas daudzumā apcep 1 sīpolu un 1 vidēja lieluma burkānu. Un pievieno buljonam.
  5. Pavārs 5 minūtes.
  6. Sasmalcinam visus dārzeņus blenderī, pievienojam tītaru un uzkarsējam visu līdz vārīšanās temperatūrai.
  7. Pievieno kausēto sieru un kūpināto sieru, vāram, līdz siers ir izkusis.
  8. Pasniedz ar grauzdiņiem un zaļumiem.

??Instagram receptes un foto autors: @pp_mari_food

  rekomendē, lai citi zina
Print Friendly, PDF & Email