February 24 2020
Siera krēmzupa ar tītara gaļu

Siera krēmzupa ar tītara fileju

Siera krēmzupa ar tītara gaļu

🛒Sastāvdaļas:

👉🏻400 gr tītara filejas
👉🏻500 gr – kartupeļi
👉🏻1 burkāns 200 gr
👉🏻1 sīpols 200 gr
👉🏻2 ēdamkarotes olīveļļas
👉🏻Kausēts siers (Dzintara Light) 100 gr
👉🏻Kūpināta siers (siera pīnīte) 50 gr

 

🍵Ēdiena pagatavošana:

  1. Uzvāra 3,5 litrus ūdens līdz vārīšanās temperatūrai, ieliek lauru lapu un graudu piparus.
  2. Sagriež kubiņos 400 g tītara krūtiņas filejas un liek iekšā verdošā ūdenī. Vāram līdz gaļa ir izvārījusies, aptuveni 20-30 minūtes, un izņemam to ārā no buljona.
  3. 500 g kartupeļu sagriež kubiņos un liekam iekšā buljonā vārīties.
  4. Nelielā eļļas daudzumā apcep 1 sīpolu un 1 vidēja lieluma burkānu. Un pievieno buljonam.
  5. Pavārs 5 minūtes.
  6. Sasmalcinam visus dārzeņus blenderī, pievienojam tītaru un uzkarsējam visu līdz vārīšanās temperatūrai.
  7. Pievieno kausēto sieru un kūpināto sieru, vāram, līdz siers ir izkusis.
  8. Pasniedz ar grauzdiņiem un zaļumiem.

📔📸Instagram receptes un foto autors: @pp_mari_food

  rekomendē, lai citi zina
Print Friendly, PDF & Email