June 20 2020
Sēņu biezzupa

Sēņu biezzupa

?Sastāvdaļas:
? 300 gr šampinjonu
? 3 lieli kartupeļi
? 3 vidēji sīpoli
? 1 liels burkāns
? 1 ķiploka daiviņa
? 3 lauru lapas, garšvielas
? Augu eļļa
? 2-3 ēd.k. kviešu miltu
? 2–2,5 litri ūdens (var atšķaidīt ar augu pienu vai krējumu)

?Ēdiena pagatavošana:
1️⃣ Nomizojiet burkānus un sagrieziet lielos gabalos, nomizojiet 2 sīpolus. Ielieciet dārzeņus ūdenī, pievienojiet lauru lapu, piparus un vāriet 30 minūtes.
2️⃣ Kartupeļus nomizo, sagriež mazos kubiņos un pievieno buljonam. Pavāra vēl 20 minūtes.
3️⃣ Noskalo sēnes un sagriež šķēlēs. Smalki sagrieziet atlikušo sīpolu.
4️⃣ 5-7 minūtes apcepiet sīpolus un sēnes ar garšvielām (sausu oregano, papriku, melnajiem pipariem) augu eļļā.
5️⃣ Pannā apcep 2-3 ēdamkarotes miltu, līdz ir brūni. Process ilgst apmēram 5 minūtes.
6️⃣ Pievienojiet buljonam šampinjonus un miltus un vāriet 10-15 minūtes. Pēc tam noņemiet zupu no uguns un izspiediet ķiploka daiviņu.
7️⃣ Izmantojot blenderi, sasmalcina visas sastāvdaļas. Ļaujiet zupai uzvārīties un pasniedziet.


??Instagram receptes un foto autors: @grechka_co

  rekomendē, lai citi zina
Print Friendly, PDF & Email