May 07 2020
Magoņu rulete

Saldā medus magoņu rulete

?Sastāvdaļas:

Biskvīts:
??Olas 3 gab.
??Rīsu milti 60 gr.
??Kefīrs 100 gr.
??Cepamais pulveris 1 tējk
??Vanilīns 1 gr.
??Magones 2 ēd.k.
??Saldinātājs

 

Pildījumam:
??Piens 150 ml.
??Kakao 1 ēd.k.
??Kukurūzas ciete 3 ēd.k.
??Medus 2 ēd.k.

 

?Ēdiena pagatavošana:

1. Atdaliet olu baltumus no dzeltenumiem un sakuliet līdz stingrām putām.
2. Dzeltenumiem izsijāt miltus klāt, pievienojiet saldinātāju, cepamo pulveri un vaniļu.
3. Pievienojiet kefīru, magoņu sēklas un labi sakuliet ar mikseri.
4. Daļēji pievienojiet olu baltumus, samaisiet. Mēs iegūstam šķidru, bet sulīgu ar konsistenci masu. Mīklu vienmērīgi sadaliet uz cepešpannas, iepriekš izklāts silikona paklājs, mēs izlīdzinām atbilstoši paklāja formai, un jūs iegūstat vienmērīgu, kvadrātveida formas mīklas kārtu.
5. Uzkarsētā cepeškrāsnī 180 °, cepjam 20 minūtes.
6. Izcepjam, pārklājam ar dvieli un ļaujam atdzist.
7. Mēs sajaucam pildījumam pienu un cieti, liekam uz nelielas uguns, nepārtraukti maisot, līdz tā sasniedz biezu stāvoklī (kā pasta) pievieno kakao.
8 . Apmaisām visu. Pildījums ir gatavs.
9. Smērējam biskvīta rullīti ar medu, pēc tam krēma pildījumu.
10. Es pārlēju ar kausētu rūgto šokolādi.

 

??Instagram receptes un foto autors: @pp_katee

  rekomendē, lai citi zina
Print Friendly, PDF & Email