March 10 2020
Saldā krējuma laša zivs zupa

Saldā krējuma laša zivs zupa

Saldā krējuma laša zivs zupa

🛒Sastāvdaļas:

👉🏻250 g zivs (rozā laša steiks)
👉🏻70 g sīpolu
👉🏻70 g burkāni
👉🏻180 g tomātu
👉🏻185 g kartupeļu
👉🏻200 ml saldā krējuma 10%
👉🏻3 ml augu eļļas
👉🏻zaļumi
👉🏻sāls, pipari
👉🏻~ 800-1000 ml ūdens

🍴Ēdiena pagatavošana:
1. Vāriet zivis sālītā ūdenī.
2. Sīpolu smalki sagriež, sarīvē burkānus uz rīves – apcep augu eļļā.
3. Sagrieziet kartupeļus lielos gabaliņos. Tomātus no augšas sagriežam ar krustiņu un pārslejam ar verdošu ūdeni – atstājam uz 10 minūtēm, pēc tam notīrām mizu un plāni sagriežam mazos gabaliņos.
4. Pievienojiet tomātus sīpoliem ar burkāniem un nedaudz pasautējiet.
5. No buljona mēs ņemam gatavās zivis un pievienojam tur kartupeļus.
6. Pāris minūtes vāram, pievieno aocepetos dārzeņus un atpakaļ pievieno gabalos sagrieztu zivi.
7. Pievienojam piparus un zaļumus. Ielejiet saldo krējumu, uzkarsē līdz vārīšanās temperatūrai un izslēdziet uguni.

❎KBZHU uz 100 g ~ 50/4/2 / 3,5
📔📸Instagram receptes un foto autors: @pp_aksanianolga

  rekomendē, lai citi zina
Print Friendly, PDF & Email