March 28 2020
Saldā krējuma biezzupa

Saldā krējuma biezzupa

Saldā krējuma biezzupa

?Sastāvdaļas:

??vistas kāja (lielā) 1 gab.
??kartupeļi 250 gr.
??ziedkāposti 100 gr
??sīpoli 100 gr.
??kabacis 200 gr.
??krēmsiers (Dzintars Light) 100 gr
??sāls, pipari, zaļumi

?Ēdiena pagatavošana:
1. Vistas stilbiņu vāra sālītā ūdenī. Tiklīdz tā sāk vārīties, mēs no ūdens izņemam stilbu, gaļu noņem nost no kaula.
2. Nomizojiet kartupeļus, burkānus, sīpolus, puķkāpostu sadaliet pa ziedkopām, sakapājiet arī kabaci. Mēs visus dārzeņus patvaļīgi sagriežam kubiņos.
3. Vāram visus dārzeņus izvārītajā vistas gaļas buljonā.
4. Nolejiet visu buljonu no dārzeņiem, pievienojiet krēmsieru, sasmalciniet vistas gaļu un visu sablenderējiet ar blenderi. Ja nepieciešams, pievienojiet buljonu.
5. Apkaisiet ar zaļumiem un pasniedziet.

??Instagram receptes un foto autors: @irak_pp

  rekomendē, lai citi zina
Print Friendly, PDF & Email