February 22 2022

Salāti ar vistu un ķīnas kāpostiem

🔷 Sastāvdaļas:
Cepta vistas krūtiņas fileja – 200 g
Ķīnas kāposti – 150 g
Gurķi – 1 gabals (200 g)
Olas – 3 gab
Zaļie sīpoli – 4-5 kāti
Dilles
Sāls, pipari – pēc garšas
Skābais krējums 15% – 50 gr

🔷 Ēdienu gatavošana:
Vistas fileju iesmērējam ar iecienītākajām garšvielām un cepam.
Sasmalciniet Ķīnas kāpostu.
Smalki sagrieziet zaļo sīpolu.
Gurķi sagriež strēmelēs.
Kad mūsu vistas fileja ir gatava, ļaujiet atdzist, sagrieziet mazos kubiņos. Arī olas izvāram un smalki sagriežam.
Visu liekam salātu bļodā, samaisām, sāli un piparus.
Pildām un pasniedzam.

Autors: @pp_mari_food

  rekomendē, lai citi zina
Print Friendly, PDF & Email