October 20 2021

Sāļais laša pīrāgs gatavots multi katlā

🔷 Sastāvdaļas:
Mīklai:
🔸4 olas;
🔸 sāls;
🔸l. milti;
🔸 1/3 tējk soda;
🔸200 g skāba krējuma;
🔸1 tēj.k. majonēzes

Pildījumam:
🔸6 vārītas olas;
🔸 liels ķekars sīpolu;
🔸Lasis (forele, lasis, iepriekš pagatavots)
🔸 sāls.

Ēdienu gatavošana:
🔷 Olas sakuļ ar sāli. Pievienojiet skābo krējumu un majonēzi. Samaisiet.Pievienojiet cepamo sodu un miltus. Mīciet mīklu.
🔷Pildījumam sagriež vārītas olas, zivis, (var ņemt jebkuras sarkanās zivis), zaļos sīpolus. Garšojiet ar sāli un samaisiet.
🔷 Pīrāgu var pagatavot multikatlā, bet var cept arī cepeškrāsnī. Ielejiet pusi mīklas ietaukotā multikatla bļodā.
🔷 Izklājiet pildījumu un sadaliet pārējo mīklu virsū. Pīrāga gatavošana ar olām un zaļajiem sīpoliem režīmā “Cepšana” 50 minūtes. Jūs varat pagriezt pīrāguu 5-7 minūtes pirms beigām.
🔷 Izņemiet gatavo pīrāgu ar tvaicēšanas trauku. Atdzesējiet to. Garšīgs, veselīgs pīrāgs ir gatavs!
🔷 Cepeškrāsnī gatavošanas princips ir vienāds, bet beigās tas nav jāpagriež.
180-200С līdz mīkstumam, pārbaudiet ar zobu bakstāmo.

 

Autors: @pp_malevich

  rekomendē, lai citi zina
Print Friendly, PDF & Email