July 06 2020
Rīsu pudiņa torte

Rīsu pudiņa torte

– 125 g balto rīsu
– 500 g mandeļu piena
– saldinātājs pēc izvēles
– 100 g sojas vai cita jogurta
– 1/2 agara agara
– 55 g auzu pārslas
– 35 g kokosriekstu piena

Ēdiena gatavošana:
🔸Rīsu pudiņa gatavošana – Vāra baltos rīsus mandeļu pienā līdz biezai konsistencei pievienojot klāt jebkuru saldinātāju – cukuru, sīrupu vai medu (pievieno beigās). Var pievienot arī kokosriekstu mannu, urbeč.
🔸 Pagatavojiet kūkas pamatni 👉 sajauciet auzu pārslas, kokosriekstu eļļu, jogurtu un ielejiet agara agaru, iepriekš uzkarsētu līdz vārīšanās temperatūrai (1 ēd.k. uz 1/2 glāzes ūdens). Kūkas veidnes apakšā veidojam pamatni. Ļauj atdzist un tad izņem.
🔸 Pēc tam virsū izklājiet rīsu pudiņu. Ļaujiet tam atdzist vismaz 2 stundas.  Pasniedziet ar mellenēm.


📔📸Instagram receptes un foto autors:@foodblogliebe

  rekomendē, lai citi zina
Print Friendly, PDF & Email